Z900

Please login or register.

News: A big welcome to all new members !


Author [ES] [MY] [PL] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [DK] [NO] [GR] [TR] Topic: Upload images issue - Photos Gallery  (Read 2086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MattR

  • Forum Help and Support
  • Z900 Pro
  • *****
  • Topic Author (OP)
  • Posts: 200
  • Admin/Moderator
  • Country: gb
Upload images issue - Photos Gallery
on: May 02, 2017, 09:57:23 AM
There's curently an issue that prevents images being uploaded to the Photos Gallery.

We are aware of this and are looking into it.

Once resolved we'll post an update here  :821:

Offline MattR

  • Forum Help and Support
  • Z900 Pro
  • *****
  • Topic Author (OP)
  • Posts: 200
  • Admin/Moderator
  • Country: gb
Re: Upload images issue - Photos Gallery
Reply #1 on: May 02, 2017, 12:17:43 PM
Update:

After investigating we need to do some work on server that serves the Photos Gallery. It'll be out of action for a while whilst we do the work. The forum is unaffected.  :028:

Offline MattR

  • Forum Help and Support
  • Z900 Pro
  • *****
  • Topic Author (OP)
  • Posts: 200
  • Admin/Moderator
  • Country: gb
Re: Upload images issue - Photos Gallery
Reply #2 on: May 03, 2017, 05:01:06 PM
All done now, appears to be working ok    :002:

Oops, no it's not  :138:

Ok still more work to do I'm afraid  :038:
Last Edit: May 03, 2017, 06:36:35 PM by MattR

Offline MattR

  • Forum Help and Support
  • Z900 Pro
  • *****
  • Topic Author (OP)
  • Posts: 200
  • Admin/Moderator
  • Country: gb
Re: Upload images issue - Photos Gallery
Reply #3 on: May 04, 2017, 05:53:28 PM
Finally, now working again after total rebuild   :152:

Feel free to upload your pics as you wish now:

https://photos.z900forum.com/

(Don't forget that uploaded images can easily be embedded into your posts, see here   :038: )