Author Upload images issue - Photos Gallery  (Read 5609 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

  • Offline MattR   england

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro  ‐    262
    • *****
    • Topic Author

    Offline MattR

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro
    • *****
    • Topic Author
    • Posts: 262
    • Country: england
    Upload images issue - Photos Gallery
    on: May 02, 2017, 09.57 am
    May 02, 2017, 09.57 am
    There's curently an issue that prevents images being uploaded to the Photos Gallery.

    We are aware of this and are looking into it.

    Once resolved we'll post an update here  :821:

  • Offline MattR   england

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro  ‐    262
    • *****
    • Topic Author
    • #1

    Offline MattR

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro
    • *****
    • Topic Author
    • Posts: 262
    • Country: england
    Re: Upload images issue - Photos Gallery
    Reply #1 on: May 02, 2017, 12.17 pm
    May 02, 2017, 12.17 pm
    Update:

    After investigating we need to do some work on server that serves the Photos Gallery. It'll be out of action for a while whilst we do the work. The forum is unaffected.  :028:

  • Offline MattR   england

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro  ‐    262
    • *****
    • Topic Author
    • #2

    Offline MattR

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro
    • *****
    • Topic Author
    • Posts: 262
    • Country: england
    Re: Upload images issue - Photos Gallery
    Reply #2 on: May 03, 2017, 05.01 pm
    May 03, 2017, 05.01 pm
    All done now, appears to be working ok    :002:

    Oops, no it's not  :138:

    Ok still more work to do I'm afraid  :038:
    Last Edit: May 03, 2017, 06.36 pm by MattR

  • Offline MattR   england

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro  ‐    262
    • *****
    • Topic Author
    • #3

    Offline MattR

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro
    • *****
    • Topic Author
    • Posts: 262
    • Country: england
    Re: Upload images issue - Photos Gallery
    Reply #3 on: May 04, 2017, 05.53 pm
    May 04, 2017, 05.53 pm
    Finally, now working again after total rebuild   :152:

    Feel free to upload your pics as you wish now:

    https://photos.z900forum.com/

    (Don't forget that uploaded images can easily be embedded into your posts, see here   :038: )