Z900

Please login or register.

News: A big welcome to all new members !



Author [ES] [MY] [PL] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [DK] [NO] [GR] [TR] Topic: Full beam headlight problem  (Read 323 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ash

  • Z900 Junior Member
  • *
  • Topic Author (OP)
  • Posts: 3
  • Bike: Z900
  • Town / City: Alicante
  • Country: es
Full beam headlight problem
on: February 19, 2021, 04:42:10 PM
Hi, I've recently noticed that my full beam headlight is on as default and not my low beam headlight. Does anyone know which wires I have to change rather than going to a mechanic?

Offline KawaJagz

  • Z900 Pro
  • ***
  • Posts: 204
  • Bike: 2018 Z900
  • Town / City: Lowestoft
  • Country: gb
Re: Full beam headlight problem
Reply #1 on: February 19, 2021, 06:39:05 PM
Just remove the socket from the back of each bulb and swap them over. They've probably been unplugged for some reason in the past and reconnected the wrong way round.
I used to be indecisive, but now I'm not so sure!

Offline Ash

  • Z900 Junior Member
  • *
  • Topic Author (OP)
  • Posts: 3
  • Bike: Z900
  • Town / City: Alicante
  • Country: es
Re: Full beam headlight problem
Reply #2 on: February 19, 2021, 07:29:02 PM
That seems so obvious now youve said it 😂 I will give that a go on Sunday, thank you!

Offline Ash

  • Z900 Junior Member
  • *
  • Topic Author (OP)
  • Posts: 3
  • Bike: Z900
  • Town / City: Alicante
  • Country: es
Re: Full beam headlight problem
Reply #3 on: February 22, 2021, 11:39:40 AM
That was exactly the problem, thank you for your help!

Offline KawaJagz

  • Z900 Pro
  • ***
  • Posts: 204
  • Bike: 2018 Z900
  • Town / City: Lowestoft
  • Country: gb
Re: Full beam headlight problem
Reply #4 on: February 22, 2021, 07:25:35 PM
You're welcome and I'm glad it was a simple fix for you.
I used to be indecisive, but now I'm not so sure!