Author Re: Upload images issue - Photos Gallery  (Read 5558 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

  • Offline jbird06   us

    • Z900 Junior Member  ‐    2
    • *
    • Topic Author

    Offline jbird06

    • Z900 Junior Member
    • *
    • Topic Author
    • Posts: 2
    • Town / City: Beaver Falls
    • Country: us
    Re: Upload images issue - Photos Gallery
    on: Jan 20, 2023, 04.32 pm
    Jan 20, 2023, 04.32 pm
    Hello, tried to upload a image into a message and it asked me to log in again and then denied because of a wrong username or password message. Why would I have to log in again? I tried it a few times, same thing.

  • Offline stuartho   au

    • Forum Supporter
    • Z900 Master  ‐    563
    • *
      #1

    Offline stuartho

    • Forum Supporter
    • Z900 Master
    • *
    • Posts: 563
    • Bike: Z900
    • Town / City: Brisbane
    • Country: au
    Re: Re: Upload images issue - Photos Gallery
    Reply #1 on: Jan 20, 2023, 05.02 pm
    Jan 20, 2023, 05.02 pm
    *Originally Posted by jbird06 [+]
    Hello, tried to upload a image into a message and it asked me to log in again and then denied because of a wrong username or password message. Why would I have to log in again? I tried it a few times, same thing.
    The photo server is a completely different system to the Forum so you need to setup an separate account on that server too.

    https://photos.z900forum.com/page/how-to-upload
    Last Edit: Jan 20, 2023, 05.12 pm by stuartho

  • Offline MattR   england

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro  ‐    262
    • *****
      #2

    Offline MattR

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro
    • *****
    • Posts: 262
    • Country: england
    Re: Re: Upload images issue - Photos Gallery
    Reply #2 on: Jan 20, 2023, 06.21 pm
    Jan 20, 2023, 06.21 pm
    Sign up for the Photos Gallery here:

    https://photos.z900forum.com/signup

     :821:

  • Offline Chrisc   gb

    • Z900 Member  ‐    84
    • **
      #3

    Offline Chrisc

    • Z900 Member
    • **
    • Posts: 84
    • Bike: Z900 2019
    • Town / City: Bristol
    • Country: gb
    Re: Re: Upload images issue - Photos Gallery
    Reply #3 on: Feb 11, 2023, 12.50 pm
    Feb 11, 2023, 12.50 pm
    Hi,
    Can't get set up for up loading pics, I'm logged in, but asks again for my login details which it says it wrong..
    They are not because I'm already logged in using them...

  • Offline MattR   england

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro  ‐    262
    • *****
      #4

    Offline MattR

    • Forum Help and Support
    • Z900 Pro
    • *****
    • Posts: 262
    • Country: england
    Re: Re: Upload images issue - Photos Gallery
    Reply #4 on: Feb 11, 2023, 01.10 pm
    Feb 11, 2023, 01.10 pm
    *Originally Posted by Chrisc [+]
    Hi,
    Can't get set up for up loading pics, I'm logged in, but asks again for my login details which it says it wrong..
    They are not because I'm already logged in using them...

    I can see that you've uploaded in the last 10 mins so assume this is sorted  :002:

  • Offline Chrisc   gb

    • Z900 Member  ‐    84
    • **
      #5

    Offline Chrisc

    • Z900 Member
    • **
    • Posts: 84
    • Bike: Z900 2019
    • Town / City: Bristol
    • Country: gb
    Re: Re: Upload images issue - Photos Gallery
    Reply #5 on: Feb 11, 2023, 01.12 pm
    Feb 11, 2023, 01.12 pm
    Yes, just worked. Cheers Matt

     


    rockbound